Home > Branchenieuws, Consumenten, Nederland, Vast breedbandinternet, Vaste telefonie, VoIP > Onderzoek: Eindgebruikers zien XS4ALL als beste triple-play aanbieder

Onderzoek: Eindgebruikers zien XS4ALL als beste triple-play aanbieder

23 mei 2017

Leverancier van triple-play diensten XS4ALL scoort het hoogst als aanbieder van triple-play diensten, zo blijkt uit recent commercieel onderzoek van marktonderzoeker Telecompaper.

 

Volgens de marktspecialisten bevelen geven de onderzochte eindgebruikers de KPN-dochter een aanbevelingspercentage van 76 procent aan vanwege de betrouwbaarheid van de dienstverlening en de geboden technische ondersteuning. Al geruime tijd staat XS4ALL bovenaan als het gaat om de hoogste aanbevelingsscore, zo stellen de onderzoekers. Op de tweede plaats is, met een kabelaanbieder Delta geëindigd. De kabelleverancier kreeg een aanbevelingspercentage van 71 procent. Bij Delta is de betrouwbaarheid ook het meest genoemde aspect door degenen die de provider aanraden. Op de tweede plek komt kwaliteit van de verbinding.

Overige aanbieders
In het onderzoek is KPN van een eerdere tweede plaats naar een derde plats gezakt. De grote operator en ICT-dienstverlener kreeg nu een waarderingspercentage van 61 procent. Vorig jaar was dit nog 63 procent. De andere dochter van KPN, Telfort, staat op een vierde plaats met 58 procent. Online.nl en Caiway zijn hekkensluiters met een aanbevelingsscore van 40 procent.

 

Advertenties